Beeldkazerne.

Creëert beweging!

Uitdagende vraagstukken in een veranderende wereld? Dat vraagt om kennis en ondersteuning van specialisten.
Expertisebureau Beeldkazerne bundelt de kracht van strategische denkers en ideeënmakers voor organisaties. Vanuit een integrale aanpak creëren wij synergie en beweging door originele en betekenisvolle oplossingen.

Inspiratie.

Als inspiratiecollectief werken wij vanuit co-creatie in een historische setting aan toekomstbestendige en verrassende oplossingen in strategie en (beeld)vorming. Van kernwaarden naar merkwaarde, van participatie naar beleid, van aanname naar deelname. Onze positief kritische en ondernemende aanpak draagt bij aan het succes van onze opdrachtgevers.

Specialisten.

Vanuit verschillende specialisaties werken Marcel Köppen, Stefan Bergman, Petra de Vries en Rick Roos samen in wisselende teams. Door het bundelen van specialismen werken wij aan geloofwaardige communicatie voor opdrachtgevers.

Samen werkt.

Naast de vaste teamleden zijn tal van professionals op projectbasis betrokken bij het collectief. Het netwerk bestaat uit crossmediaspecialisten, journalisten, tekstschrijvers, beeldbewerkers, app-designers, webbouwers, muzikanten, make-up artists, acteurs, technici, architecten — noem maar op. Samen werkt, vinden wij.