Beeldkazerne.

Verwacht meer!

Dat is de belofte van Beeldkazerne:
een uniek samenwerkingsverband op het gebied van beeld- en marketingconcepten.

Vanuit verschillende specialisaties werken Stefan Bergman (Monto Media), Marcel Köppen (Fotografie) en Rick Roos (Cinematography) samen in wisselende teams. Door het bundelen van specialismen werken wij aan geloofwaardige communicatie voor opdrachtgevers.

Inspiratie.

Als inspiratie collectief werken wij vanuit een historische setting aan toekomstbestendige en verrassende oplossingen met een zeer hoge value for money. Onze inspiratie wordt gevoed door “vrij werk”. De co-creatie zorgt voor een onderzoekende en positief kritische instelling en draagt bij aan het succes van onze opdrachtgevers.

Specialisten.

Naast de vaste teamleden zijn tal van professionals op projectbasis betrokken bij het collectief. Het netwerk bestaat uit crossmediaspecialisten, journalisten, tekstschrijvers, beeldbewerkers, app-designers, webbouwers, muzikanten, make-up artists, acteurs, technici, architecten — noem maar op. Samen werkt, vinden wij.

Verwacht meer.

Vanuit onze belofte als Beeldkazerne, organiseren wij kennissessies, kunstpresentaties, viewings enz., die aanwezigen inhoudelijk verrassen en verrijken. Dat is onze kracht. Vanuit onze expertise en een zeer divers netwerk mensen te verbinden met een intrinsieke toegevoegde waarde.
Beeldkazerne: “Verwacht meer!”