Corbulo

Dedicated to financials.

Corbulo is, een in Rotterdam gevestigd, exclusief search en interim management organisatie voor financials. Monto Media heeft Corbulo geholpen met het tot de kern komen, waar het om gaat, en wat echt belangrijk is.

“Het Monto Media Merkwaarde Model® geeft een mooie bewustwording die onze organisatie op een nieuwe succesvolle manier heeft gepositioneerd.”
Feddo Heintz – directeur Corbulo

Corbulo

Financial talent en executives.

Corbulo is al meer dan 10 jaar trusted partner in search en interim management van financial talent en executives. Corbulo is het platform dat carrières van financials verbindt met duurzame organisatie doelstellingen.
Toegewijd en succesvol voor financials en organisaties met ambitie.

De consultants van Corbulo werken vanuit een persoonlijke en maatwerk gerichte aanpak. Wederzijds vertrouwen, samenwerking en discretie zijn de basis voor absolute toewijding. Samen met een transparante en no-nonsens werkwijze garandeert dit succesvolle duurzame bemiddelingen.

Corbulo

Competenties en context.

Corbulo vertaalt de competenties van financials naar de organisatie-context waarbinnen ze optimaal moeten functioneren. Vanuit wederzijds vertrouwen, discretie en een transparante no-nonsense werkwijze staat Corbulo garant voor succesvolle en duurzame bemiddeling.

Corbulo

Toewijding.

Monto Media heeft een totale marketingtechnische vertaalslag gemaakt voor de nieuwe merkwaarde van Corbulo. Onder de noemer "spreek de taal van de klant", is een nieuwe beeldtaal ontwikkeld. De corporate identity is geüpdatet. Monto Media heeft het projectmanagement voor het online platform verzorgt. Dit om de consistentie en herkenbaarheid van Corbulo in alle uitingen te bewaken.