Het enige wat erger is dan blind zijn is,

dat je wel zicht hebt, maar geen visie.

Helen Keller

Uitzicht door inzicht ...


Veel organisaties worstelen met de vragen: “Wie zijn we? Wat drijft ons? Wat is ons verhaal?” In het antwoord op deze vragen schuilt de merkwaarde van uw organisatie en het verschil met de concurrentie. Monto Media Consultancy is gespecialiseerd in het vaststellen en ontwikkelen van deze merkwaarde met het unieke Monto Media Merkwaarde Model®.

Merkmissie

Je merkmissie is waar je voor staat. Monto Media helpt organisaties in het vastleggen van hun merkmissie voor een uitdagende toekomst. Wat de organisatie wil betekenen voor haar klanten, medewerkers, stakeholders en andere betrokkenen. Zo kernachtig mogelijk verwoord. Met focus op de essentie.

Merkvisie

Je merkvisie is waar je voor gaat. De drijfveren en op welke wijze je aan je doelen werkt. Geeft richting en focus. Ambitieus en toekomstgericht voor een vaste periode.

... en inzicht door uitzicht.


Goodwill, een optelsom van beloften en verwachtingen, bepaalt voor een derde deel de waarde van een organisatie.* Wat een merk uniek maakt, is de beleving. Merkwaarde maakt het verschil. Veel organisaties kennen of herkennen hun merkwaarde niet. Wat is de kern van wat zij doen? Wat maakt hen onderscheidend? Het Monto Merkwaarde Model® geeft antwoord op deze vragen. De merkwaarde uit het Monto Merkwaarde Model® is de basis voor uw missie, visie en strategie. Zij geeft inzicht in de markt, de doelgroep en de concurrentie. Het draait om uw onderscheidend vermogen.

(*bron Brand Valuation, Interbrand Juli 2008).

Merkbelofte

"Belofte maakt schuld." De belofte vormt de essentie van wat je als merkgedreven organisatie aan toegevoegde waarde wilt geven. Je belofte is dus een belangrijke verbinder binnen en buiten je organisatie. Je merkbelofte is actiegericht. Je zet mensen in beweging. Relevant en geloofwaardig om te kunnen waarmaken wat je belooft. De absolute voorwaarde om effectief en gestructureerd je strategie in te richten.

Naar strategie

Strategie is de roadmap om tot de gewenste positie te komen. Een continu proces van aan- en bijsturen in een veranderende wereld. Deze strategische roadmap laat precies zien wat nodig en op welk ogenblik. De juiste middelen op het juiste moment. "Plans are nothing, planning is everything (Eisenhower)!"