Van de Bovenste Plank

Puristen van goede smaak.

Van de Bovenste Plank levert borrelhapjes en party catering op locatie.
Mensen verbinden en enthousiasmeren door ze te verrassen met producten van topkwaliteit, dat is wat Van de Bovenste Plank het liefste doet.
Bovendien delen ze heel graag hun passie voor duurzame en eerlijke producten die rechtstreeks van de boer komen.

Van de Bovenste Plank

Eerlijk en heerlijk.

Van de Bovenste Plank is in 2015 opgericht door de Amsterdamse ondernemer Jorik Boerstal. Energiek, gedreven, ondernemend en met een enorme passie voor goed en lekker eten. Maar misschien nog belangrijker: een levensgenieter die niets liever doet dan zijn passie en expertise delen met anderen.

Van de Bovenste Plank

Het beste van het beste.

Dankzij het merkwaarde model van Monto Media heeft Van de Bovenste Plank een duidelijke en onderscheidende profilering gekregen. Herkenbaar en uniek. Met durf kiezen voor wat echt belangrijk is en te gaan voor het beste van het beste. Borrelmomenten verzorgt door puristen van goede smaak!

Van de Bovenste Plank

Vrijmibo van niveau.

Topkwaliteit voor het perfecte borrelmoment haal je niet bij de super om de hoek, maar bij ambachtsmensen die hun vak verstaan. Binnen korte tijd is Van de Bovenste Plank uitgegroeid tot een geroemde leverancier voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Klanten als ABN AMRO, Mercedes-Benz, NH-Hotels, PWC en Friesland-Campina bevestigen dit.