Visser & Visser

Doortastende specialisten.

Visser & Visser Consultancy zijn doortastende specialisten voor familiebedrijven op het gebied van strategie, organisatie en financiën. Vanuit een pragmatische aanpak én met respect voor familiewaarden leveren de consultants een essentiële bijdrage aan de continuïteit van familiebedrijven.

Visser & Visser

Voortbestaan is de maatstaf.

Onderzoek naar wat familiebedrijven succesvol maakt, leert dat zij het
voortbestaan van het bedrijf als de belangrijkste maatstaf voor
succes aanduiden. Omvang van de winst wordt pas op de vierde plaats gezet, na klantenloyaliteit en medewerkers-loyaliteit.

Visser & Visser

De taal van je klant.

"Spreek de taal van je klanten! "Het merkwaarde model van Monto Media heeft deze vertaalslag gemaakt voor Visser & Visser Consultancy. Met focus op familiewaarden en de continuïteit van een sterke gemeenschapscultuur. Familiebedrijven zijn immers van grote economische betekenis voor innovaties en werkgelegenheid.

Visser & Visser

Strategische flexibiliteit.

Visser & Visser Consultancy ontwikkelde met het Monto Media Merkwaarde Model® een effectieve dienstverlening die familiebedrijven helpt bij hun transities. Bijvoorbeeld werken aan een organisatie met een vlakke en informele structuur. Deze helpt flexibel te reageren op veranderende omstandigheden. Medewerkers zijn in een dergelijke structuur breder georiënteerd en daardoor op een flexibele manier inzetbaar. Bovendien gaat een informele structuur vaak gepaard met een familiale sfeer en een cultuur van investeren in de opleiding en competenties van medewerkers.